Hierbij presenteren wij u een luxe villa midden in de natuur. Een statige villa die ideaal geschikt is voor grote gezinnen, families of vrienden. De ideale plek om geheel tot rust te komen en je onder te laten dompelen in de luxe die de villa te bieden heeft. Vanuit de eetkamer heeft u een prachtig uitzicht op de natuur. Tijdens de mooie warme dagen kunt u genieten op het terras en hoort u de vogels fluiten.

De omgeving waarin de luxe villa zich bevindt is adembenemend. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die u kunt volgen door het Veluwse landschap. De heidevelden vormen een van de mooiste parels die de Veluwe u te bieden heeft.

Hiernaast zijn er nog diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een museum- of kasteelbezoek, een natuurrondleiding of onder de wilde onder ons, is er een speciaal wildproeverij. Voor kinderen is het eveneens een fantastische omgeving om te ontdekken hoe de natuur in elkaar zit door de Kinder belevingspaden te volgen maar ook om heerlijk te spelen in de speelschuur.

Voor groepen zijn er diverse mogelijkheden zoals Epe outdoor, boerengolf, boogschieten en nog veel meer.

3 reacties

  1. Beste,

    Na dat we hier tijdens de jaarwisseling van 2019-2020 een hele fijne tijd hebben gehad vroeg ik mij af of de villa nog beschikbaar is in de laatste week van December (25 dec tot 2 Januari).

    Groet,
    Joris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *