Medewerker interieur verzorging villa’s Golden Stay             vacature nr.: 20200129

Als medewerker interieurverzorging ben jij het visitekaartje van ons. Jij zorgt ervoor dat de gasten een “Golden Stay” ervaring krijgen. Een ervaring waar zij recht op hebben. Dit doe je bij één van de villa’s die wij in eigendom of beheer hebben. 

We keep it cool, you keep it fresh! Ben jij iemand die anderen graag een schoon verblijf gunt en oog voor detail hebt? Dan zoeken wij jou!!

Wat ga je doen als medewerker interieurverzorging villa’s Golden Stay? 

In deze functie zorg jij ervoor dat alle gasten in een brandschone villa verblijven. Je zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Waar let jij op als je ergens verblijft? De vloeren zijn brandschoon, de bedden zijn super strak en de spiegels glimmen tegen je op. 

Wat hebben wij jou te bieden?

Dit verwachten wij van jou

Hoe nu verder?

Je meld je via onderstaand formulier aan als werkzoekende en verteld iets over waarom jij graag gaat werken als medewerker interieurverzorging bij één van onze villa’s. Je geeft hierbij aan wat jouw werkervaring is en voor welke periode je beschikbaar bent. Wij helpen je met je met het selecteren van een villa dat bij jou past!

Wat regelen wij voor jou?

Ja, ik wil mij inschrijven!

Ben jij geïnteresseerd in de functie van medewerker huishouding? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om samen mogelijkheden met je te bespreken.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, zzp-basis, payroll