Luxe herenhuis aan de haven (gerenoveerd)

Volledig gerenoveerde herenhuis aan de haven van Oud Beijerland. Benieuwd wat er achter de voordeur zit? Klik dan snel verder. Er zijn een paar foto’s ter impressie. Op de foto’s zijn nog niet alle meubels te zien en is goed te zien dat er nog een laatste hand wordt gelegd aan de inrichting en styling … Continue reading “Luxe herenhuis aan de haven (gerenoveerd)”

Details

Details

Details bekijken

Landelijk gezinsvilla met verwarmd zwembad

Deze prachtige gezinsvilla is een toevluchtsoord wanneer u van ruimte, privacy en luxe houdt. De villa beschikt over een ruim privé grond. U waant  zich in een totaal andere wereld.  Heerlijk genieten van een ontbijt op de veranda. Tevens kunt u dobberen in het verwarmd zwembad (eerste weekend van april tot laatste weekend van oktober). … Continue reading “Landelijk gezinsvilla met verwarmd zwembad”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 375 per nacht

Details bekijken

Schitterende vrijstaande Hoeve in de Veluwe

De vrijstaande Hoeve is omgeven door bossen. Het huis is modern ingericht. Tevens is het huis van alle gemakken voorzien. De Hoeve heeft een idyllische en stijlvolle uitstraling. Dit is de perfecte plek om zowel de Veluwe te verkennen als heerlijk tot rust te komen. Er zijn overal uitstekende fietspaden en wandelroutes aangelegd. Het park … Continue reading “Schitterende vrijstaande Hoeve in de Veluwe”

Details

Details

Prijzen beginnen bij: 130 per nacht

Details bekijken